23 Haziran 2013 Pazar

Ölüm Şarkısı - P. J. Parrish


Ölüm Şarkısı - P. J. Parrish

Kitap Yorumum

Yine uzun zamandır yorum yazamadıktan sonra aranızdayım bu arada sanırım bu kitaptan sonra sanırım bir dört yorumum daha var :) Daha önceden de size bu tarz kitapları pek sevmediğimi söylemiştim ama bu kitabın kapağı beni kendisine çekti ve başladım okumaya :) Bir gün gibi kısa bir sürede bu kitabı da bitirdim.

Asıl olay bir barda başlıyor kardeşiyle eğlenmeye gelen Matt gözünü dans pistinden ayırdığında kardeşi ortadan kayboluyor. Araştırmacı gazeteci olan Matt abimiz :D başlıyor olayı araştırmaya ve çok ilginç bir ip ucu fark ediyor kardeşinin iPod'una ölmeden hemen önce yüklenmiş bir şarkı... İşte o şarkı...



Bunun dışında kitapta bir sürü güzel ve korkutucu müzikler ve fransızca sözler var ki bunlar çok hoşuma gitti :) Bu şarkıdan yola çıkan Matt ise çok farklı bir hikayeyle kız kardeşinin katiline ulaşıyor ama bu hikaye yer altı tünellerine kadar uzanıyor. Sanırım böyle güzel kitaplarla bu tarzı sevmeye başlıyorum :)

Bu arada benden söylemesi bu katil biraz manyak şöyle bir ipucu vereyim ki kurbanlarını hep aynı şekilde öldürüyor, onları hep yuvarlak bir yerde yıldız şeklinde bırakıyor ve çellosunu çalarak tatmin oluyor. İlginç, güzel, bazen anormal ama kesinlikle okunması gereken bir kitap :)




Birde kitabın orijinal kapağını göstermen istedim size ki oda işte yandaki gibi :)





1 yorum :