10 Eylül 2013 Salı

Çekiliş Sonucu


 Kazananı Açıklama Vakti


Öncelikle herkesin kaç hak kazandığıyla ilgili liste veriyorum size her fotoğrafta yüz kişi var son fotoğraf hariç...Büyüterek görebilirsiniz hepsini sırasıyla diğer türlü yükleyemedim. Birde bilgi vereyim hemen sarı olanlar şartları tamamen gerçekleştirmemiş ancak çekilişe katılmış kişiler; kırmızılar ise çekilişe dahil olmayan kişiler...

Orada üç kitap var ama katılım 81 kişi katılım 100 kişiyi geçseydi eğer diğer iki kitabı da hediye edecektim yani 3 kişiye hediye kitap verilecekti. Ama 81 katılım olduğundan yalnızca bir kazanan olacak :(

Orada toplam 352 hak var çekilişe katılmayanları çıkardığımızda geriye 350 hak kalıyor. Daha önce de dediğim gibi çekiliş random.org'tan yapıldı.



Ve kazanan kişi 350. hakkın sahibi olan Muhammed Özay oldu mail adresinizden size ulaşacağım :) Kazanamayanlar üzülmesin mümkün olan en kısa sürede yeni bir çekişle karşınızda olacağım ;)

İşte katılım listesi burada :)
1-100 => http://p1309.hizliresim.com/1f/b/sk2cb.jpg
101-200 => http://p1309.hizliresim.com/1f/b/sk2t3.jpg
201-300 => http://k1309.hizliresim.com/1f/b/sk2nr.jpg
301-352 => http://k1309.hizliresim.com/1f/b/sk2q7.jpg




5 yorum :

  1. Tebrik ederim :)
    Şu Uyumsuz'u okumak bir türlü nasip olmuyor nedense :)

    YanıtlaSil
  2. Size geri dönüş yaptı mı ?

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar Sercan Bey,
    Ben Colored Books blogun yöneticisi Selim ÖRS.
    Kitap Tiryakileri adını verdiğim bir kitap turu düzenlemekteyim ve bunun dahilinde de bir inceleme ekibi oluşturuyorum. Bu ekip içerisinde sizin de yer almanızı çok ama çok isterim. Umarım bir erkek blogdaşım olarak bu grup içerisine katılırsınız. Cevabınızı orsselim@gmail.com adresine gönderirseniz çok mutlu olurum.
    Sevgilerle...

    Kitap Turu Sitemiz: kitaptiryakilerii.blogspot.com

    YanıtlaSil