2 Şubat 2014 Pazar

Mabet - Sarah Fine || Kitap Canavarları 6. Blog Turu || Farklı Ülkeler Farklı Kapaklar


Canavarlar 6. turuyla karşınızdaa :) Bu sefer durağımız Aspendos oldu. Oradan da Mabet oldu :) Not: Kitap beklediğimden iyi çıktı... 

Yorumuma yarın ulaşabilirsiniz ama bugün kitabımız yurt dışında hangi kapaklarla çıkmış birlikte onu göreceğiz :) Ama başlamadan önce ben bi bizim kapakla ilgili diyeceklerimi diyeyim. 

Ben bizim kapağı hiiç sevmedim. Böyle resimde hoş durduğuna bakmayın basılı hali ffena kötü. Bi kere renkler çok soğuk ayrıca kitapla da pek bi uyumu yok. Ve o kızdaki takma tırnaklar... Abi kız serseri ya, bi de üstüne cehennem gibi bi yere gidiyor, orda savaşıyor falan o takma tırnaklar nedir bide taşlı... İlknur Muştu'nun kapaklarına hastayım ama bu kapak olmamış yani. Kız savaşmaya takma tırnak takıp, makyaj yapıp, üstüne elbise giyip, boyunluk takıp, saçı başı havalı gitmez... Bizim kapakla ilgili görüşlerimi duyduktan sonra geçelim diğer kapaklara :)


İşte orijinal kapak. konuyla uyumlu mu? Evet... Güzel mi? Kesinlikle... Üstteki kız bi kere tamam kitaptaki kız gibi. Yazı stili gayet hoş. Altındaki resimde gayet olayın geçtiği yere benziyor. Kısacası bu kapak mı kullanılmalıydı? Kesinlikle bu kullanılmalıydı. 



Bu da Almanya'nın hazırladığı kapak. Bu da gayet hoş bi kapak. Ortada İntihar Kapıları'nı kullanmış grafiker, onun dışını da mavi-yeşil bi olanla desteklemiş. İnanın bu bile kullanılabilirdi ama bizimki... Yorumsuz.

Birde yurtdışında kitap yayınevinin çocuk kitabı basan alt grubundan çıkmış. Bu da ilginç çünkü pekte çocuk kitabı değil bu :D Turu takipte kalın yarın da yorumumla aranızdayım :)) 
a Rafflecopter giveaway

1 yorum :

  1. Mabeti rastgele bir rafta görmüştüm . Kapağından dolayı az kalsın başka kitap alacaktım ama yine de çok ilgimi çektiği için aldım. İyi ki de almışım cidden güzel bir kitap diğer okuduğum pek çok kitaptan ayrı bir yer var benim için kapakta arka kısmın görüntüsünü beğendim ama o kız cidden olmamış. Sonu da mükemmeldi

    YanıtlaSil