5 Nisan 2014 Cumartesi

Kuzey ve Güney - Elizabeth Gaskell || Kitap Canavarları 7. Blog Tur || Kapaklar

Viktorya Dönemi edebiyatının en özgün kadınlarından Margaret Hale ile tanışmaya hazır mısınız?

Çok çooooook uzun süreden sonra tekrar merhabalar. Geçen postumda her ne kadar artık blogumla daha çok ilgileneceğim desem de bir türlü olmadı ilgilenemedim :( Bunun için sizden çok çok özür dilerim öncelikle. Ama bakın bir turla, hemde doğum günümde, hemde Kuzey & Güney kapaklarıyla yeniden sizinle olacağım bugün.



Bulabildiğim 180'den fazla kapak olmasına rağmen ben bugün sizinle az bir parçasını paylaşacağım. Hepsini paylaşsam post sıkıcı olurdu diye düşünüyorum hem ;)

Haydi başlayalım o zaman :))



Yukarıdaki üçlü arasında benim en sevdiğim kapak birinci kapak oldu. Mavi mavi çok güzel olmuş :) Hepsi İngilizce basım kitaplar.



Bunlar da benim hoşuma giden diğer üçlülerden :) 



Sırasıyla Rusya, Fransa, İspanya ve tahminimce sonuncu da ya Rusya ya da Bulgaristan basımı kapaklar :)

Buradaki ilk kapak ise çoğunlukla kullanılan kapaklardan yine de ben ortadaki kapağı daha çok sevdim :D

Sırada ise benim en sevdiğim iki kapak var :) Bunlardan birincisi yine Penguin tarafından basılmış aşağıdaki kapak. Yazı tarzıyla, arka fonuyla en güzel kapaklardan. Sadece kadının yüzü birazcık garip ama genel olarak çok çok güzel.




Vee işte en beğendiğim ikinci kapak... Evet bizim kapağımız :D Yukarıya çıkıp şöyle bir tekrar baktım da son iki kapak hala en güzelleri benim için. Siz neler düşünüyorsunuz kapaklarla ilgili? Yorum olarak bekliyorum :) 




Bize tur yapma fırsatı verdiği için Altın Bilek Yayınları'na çok teşekkür ediyorum :)) Turumuzu takip etmeyi unutmayın. Bol kitaplı günler...


a Rafflecopter giveaway

2 yorum :

  1. https://plus.google.com/u/0/114722448205679086236/posts/7vqSfkuW3RG
    https://www.facebook.com/iceays75/posts/723116731074430?stream_ref=10
    https://twitter.com/iceays75/status/452957393035345920
    katıldım

    YanıtlaSil