1 Kasım 2014 Cumartesi

Kitap Yorumu ve Ön Okuma: Aşkın Müziği || Kylie Scott


Kitabın Adı: Aşkın Müziği
Sayfa Sayısı: 318
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Seri Sıralaması: Stage Dive #1
Fiyatı: 20 TL
GR Puanı: 4.19/5
Puanım: 4/5

Vegas'ta geçireceği gecenin sabahını hiç de böyle planlamamıştı… Evelyn Thomas'ın yirmi birinci doğum gününü Las Vegas'ta kutlamak gibi büyük planları vardı. Ama kesinlikle akşamdan kalma bir halde banyo zemininde uyanmak, otel odasında son derece yakışıklı ve dövmeli yarı çıplak bir adamın varlığı ve parmağında King Kong'u korkutabilecek boyutta bir yüzük bu planlar arasında değildi. Bir de tüm bunların nasıl olduğunu bir hatırlayabilseydi…

Aşkın Müziği bu tarzda okuduğum en iyi kitaplardan biriydi diyebilirim herhalde. Bir kere başlangıcı, diğer kitaplardan o kadar farklı ki daha en başından insan kitabı merak etmeye başlıyor. Yani sizde bir sabah uyandığınızda bir rock grubunun üyesiyle evli olduğunuzu öğrenseniz, ve adam tam bi "meteor"sa ne yaparsınız ki?

Başından sonuna kadar hiç sıkılmadan okudum, çünkü kitap boş bir kitap değil. Bir bölümün sonuna geldiğinizde diğerine geçmeden edemiyorsunuz. Yine klasik geçmişi yaralı kişiliklerimiz vardı ama yazar bunu bile o kadar değişik bir şekilde veriyor ki bu bile sizi rahatsız etmiyor. 

Ve işin daha iyi tarafı hiçbir yerde vıcık vıcık bir aşk yoktu. Yazar kitap boyunca tüm duyguları dengede tutmayı başarmış. Ve yine kitap boyunca çok fazlaydı diyebileceğim cinsellik içeren bölümleri yok. Her şeyi belirli bir düzene oturtmuş yazar ve kitap elinizin altında bitiveriyor.

Kısaca Aşkın Müziği kesinlikle okunması gereken bir kitap, çünkü okuyacağınız diğer kitaplardan çok daha farklı bir içeriğe sahip. İlk bölümü okumak isterseniz sizi biraz aşağı alalım O:) Ve buıradan Yabancı Yayınları'na "İkinci kitabı hemen isteriz!" diyelim :P

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder