2 Ocak 2014 Perşembe

Yeni Yıl Yeni Kitaplar :)




Evet efendim 2013 bitii :) :) Bol bol okuduk amaa bu yıl daha fazla olur umarım okuduklarımız :) Hepimizin koca koca kütüphaneleri olur bakın kitaplık demiyorum kütüphane :D Geldik 2014'e ve ooooh :O :O Çok güzel kitaplar çıkıcak ya battık yine biz :/ Beklediğim ilk aylarda bile çıkacak o kadar kitap var ki senenin devamını tahmin bile edemiyorum :/ Bakalım ilk haberlere göre ben neler bekliyorum...


Öncelikle Parodii :) Abi bu ne tatlı bir yayınevidir. Bir kere yapacağı her şeyi okuyucularına soruyor düşünceleri önemli, yorumlara tatlı tatlı cevaplar veriyor, mesaj attığınızda hemen dönüyor, kitapları mükemmel ötesi güzel :) Böyle olunca tabi çok çok seviliyor. Babamı Beklerken'i de ben bekliyorum bu arada :P


Vee işte kapağına öldüğüm kitap <3 Kapağı da okuyuculara sordular ne mükemmeller ya :D Tabii önce başka kapak paylaşmışlardı ama matbaada sorun çıkmış ve artık bu ve mükemmel mükemmel tek kelime edemiyorum ya sadece bekliyorum gerçi onu da zor yapıyorum. Bir de sayfalarında öyle mükemmel alıntılar paylaşıyorlar ki insanı daha da heyecanlandırıyorlar. Buyurun Parodi Yayınları :)



Geçelim Ephesus'a. Ephesus'un neler yaptığını herkes bilir zaten ama bir serileri varki ölüyorum onlara Günahkarlar Turnede serisi tabiki. Gerçi üçüncü kitabın kapağını pek beğenmedim sözde orijinal olacaktı ama alakası yok. Mccburen okuyacağım tabi içi güzel :)

                  



Veee Pegasus efendimmm. Efsane, Labirent, Demir Kral ilk alacaklarımdan. Sonra biliyorum ki bir John Green çeviride aman aman o kadar olsa iyi daha da geliyor kitaplar hemde neler neler :) Dedim ya battık bu sene :/


Demir Kral 'ı Kitap Karnavalı'nın yılbaşı çekilişinden kazandım çook mutluyum:)

Diğer bir beklenen yayınevi de DEX PLUS :O Nasıl kitaplar çıkartıyorlar onlar öylee :D Hepsi listemde yahu şuana kadar çıkanlar da kitaplığımda ;)

Unuttuğum kitaplar ve yayınevleri var tabiki onları da yorumladıkça göreceksiniz :) Yeni tur kitaplarımızla da geliyoruz haa takipte kalın.

Unutmadan Artemis Severler'in de geleneksel yılbaşı etkinliğinden de bir kitap bekliyorum aslında sürpriz belki birden fazla kitap olur gelince fotoğraflarına bakarız hep beraber :)

Yeni yılda herkes ne istiyorsa o olur umarım :) En güzel yılınız olsun bu yıl :) Her geçen yıl daha güzel olsun. Oo çok konuştum ben bu postta gidiyorum artık :D


Bir de efendim okuma hedeflerimiz var :) Ben diyorum ki en az bi 100'ü geçmeliyim ucu açık :) Sizin hedefiniz ne? Siz 2014'te neler bekliyorsunuz? Yorum olarak bekliyorumm :))

1 yorum :

  1. Vallahi özellikle Dex Plus olmak üzere bende çoğunu bekliyorum bunların. :D Bende bir 200 kitap diyorum. Ay hadi inşallah. :D (Pucca)

    YanıtlaSil